For nylig modtog vi nedenstående e-mail fra Ben, og vi blev begejstrede, da vi læste om hans tilfredshed...

Jeg ville bare lige kontakte jer og dele min oplevelse med mine nye boulderstøvler. Min kone, min 18 måneder gamle søn, min svoger og jeg vandrede på Mt. Monadnock i lørdags. Jeg havde barnet i en rygsæk og gjorde det hele i mine boulderstøvler. Det krævede lidt tilvænning ikke at have en solid platform under fødderne, når jeg vandrede, men det føltes rigtig godt. Jeg kunne virkelig mærke den forbedrede balance, selv med 30+ kilo på ryggen. Det er ret nyt for mig med minimalistisk fodtøj, men de fungerede godt, og mine fødder og min krop var glade.

Jeg har aldrig haft særlige fodproblemer, men jeg har altid haft korte og brede fødder og har aldrig fundet sko, der passede ordentligt. Jeg blev forbløffet, da jeg opdagede hele verden af minimalistisk fodtøj. Boulder Boots er perfekte, fordi jeg altid har elsket støvler, og nu kan jeg fortsætte med at gå i dem, men være tættere på jorden og mere i kontakt med min krops naturlige funktion. Jeg ser frem til mange flere eventyr i disse støvler!

Bliv ved med at sende os din feedback, så bliver vi ved med at læse, dele og forbedre vores styles!

Additional Articles

Vandrestøvler med bred tåkasse: Hvad er fordelen?

Hvis du aldrig har været på vandretur i et par vandrestøvler med bred tåboks, oplever du måske unødvendige smerter og ubehag i fødderne.

Back to News