JEG SERMIG OM OG TÆNKER PÅ, HVOR MANGE MENNESKER DER KUNNE HAVE GODT AF DISSE SKO
Jeg holdt døren for en mand på tankstationen i morges og så ham vride sig og tænkte på, om han havde ondt i fødderne. Det er et nyt perspektiv, jeg har på tingene, til dels takket være mine Lems. Jeg havde kæmpet med plantar fasciitis og generelle fodsmerter i omkring 1 1/2 år, og jeg læste for nylig "Born to Run" og havde et "lightbulb moment", hvor jeg næsten kunne mærke i mine fødder, hvad der var galt. Efter lidt research på internettet besluttede jeg at købe et sæt korrekte tæer og Lems Boulder Boots. Jeg begyndte straks at mærke en forandring i mine fødder. Jeg kunne have støvlerne på og gå rundt, uden at den dæmpende smerte kom. Den var blevet virkelig slem. Men nu kunne jeg straks mærke, at den forsvandt. Jeg havde andre gener, da mine fødder begyndte at bruge muskler, der ikke blev brugt så meget, og de korrekte tæer tvang mine fødder ind i nye positioner, men det føltes som en "god smerte", som om jeg var på vej i den rigtige retning. Jeg har kun haft Lems i en uge nu, men jeg har haft dem på næsten hele tiden, og de korrekte tæer et par timer hver anden dag, og fremskridtene har været store! Jeg har allerede bestilt mit andet par Lems! Skoen er behagelig, ser ud til at være lavet godt, og jeg er helt hooked. De er også super lette. Hvis du har fodproblemer, kan dette være din løsning. Prøv dem, og tjek også korrekte tæer. p.s. Jeg bliver ikke betalt for at reklamere, selvom det nok lyder sådan, jeg kan bare rigtig godt lide disse sko! - Del

BEDSTE STØVLER, JEG NOGENSINDE HAR BÆRET
Jeg fik dette par støvler i gave, og jeg kunne ikke være gladere. Hver gang jeg har dem på, er der nogen, der spørger, hvor jeg har dem fra. Men ikke kun ser de godt ud, de er ekstremt komfortable. Kan varmt anbefales!!! - Joe

VED IKKE HVORFOR JEG VENTEDE SÅ LÆNGE MED AT KØBE
Fremragende produkt, brug dem hver dag, og de føles som hjemmesko! - Mike

INGEN INDKØRINGSPERIODE NØDVENDIG. SUPER COMFY.
Øjeblikkelig komfort lige ud af kassen! Super stilfuldt design med dejlig bred skoboks til mine brede flade fødder. Jeg bærer normalt en 9,5 M, men besluttede at bestille en størrelse op i disse støvler (10-10,5 Lems størrelse), og de passer perfekt. Jeg vil bestille et par af boulder-støvlerne i Russet-farven sammen med mine nyligt modtagne bad*ss-lækre Raven/sorte støvler. Tak til Lems! - FlatfootZ

BOULDER BOOT
Fantastisk støvle. Jeg bruger mine til at arbejde i min slagterbutik og til hverdagsbrug. De holder godt op til riggerne i mit arbejde. Jeg elsker også udseendet. Hjælper mig med at holde mine fødder naturlige og komfortable, da jeg bruger op til 12 timer på mine fødder om dagen. - Justin

LEMS BOULDER BOOTS
Disse støvler er fantastiske. Tilpasningen var perfekt, og efter en måned har jeg været på camping og mange hårde vandreture med dem, og de har holdt meget godt. Jeg er meget glad og imponeret over produktet. - Palmet

WONDERFUL TRAVEL BOOT
Jeg rejste gennem byerne og landskabet i Frankrig og Schweiz uden absolut ingen problemer! Mine fødder føltes fjedrende og lette efter ca. 40+ miles vandreture og gåture! Jeg anbefaler stærkt til enhver tur i enhver form for terræn! - Steve

MEN'S BOULDER BOOT LEATHER
Som fodterapeut på en klinik i Ottawa, Canada, er vi altid på udkig efter funktionelt fodtøj, som vi kan anbefale, og som ikke ligner bedstemor/bedstefar-sko! Dette er mit andet par Boulder-støvler, og jeg er nu superforkælet af den rummelige tåboks. Kan varmt anbefales, og vi sender mange af vores patienter til Lems' hjemmeside!!! - Ryan

JEGHADER SKO ... ELSKER LEMS
Jeg ledte efter en støvle, der var minimal i pasform og vægt, men god i mode og beskyttelse. Lem Boulder-støvlen gør alt det og mere til. Kan varmt anbefales. - GW

DE KOMFIESTE SKO, JEG NOGENSINDE HAR EET
Jeg var så vild med Boulder-støvlen i russet læder, at jeg købte endnu et par (buckeye), så snart jeg havde prøvet dem. De passer perfekt til alt fra arbejde til fest og eventyr, og jeg får altid kommentarer om, hvor flotte (og komfortable) de er. Jeg kan ikke vente med at tage dem med på rejse og give dem en ordentlig felttest gennem 6 ugers eventyr. Tak til teamet for at skabe en sko, jeg aldrig har lyst til at tage af. - Phillip

FLOTTE STØVLER
Jeg har nu haft disse støvler på i en måned. Jeg er meget tilfreds med dem - jeg havde dem på hver dag på en uges tur til New York City, hvor jeg gik ca. 10 km om dagen. Jeg har det sorte læder og synes, de ser ret godt ud. Jeg har haft plantar fasciitis og fundet ud af, at en nul dråbe sko er den bedste sko til en masse gåture, så jeg var så glad for at finde Lems. Jeg finder det meget interessant, at selvom der ikke er meget dæmpning, føles mine fødder så behagelige. - Robin

STOR STØTTE, FANTASTISK SERVICE
Jeg elsker mine Lems. Jeg så en fremmed lave disse stilfulde støvler, mens jeg var på ferie i Californien, og jeg blev forelsket. Min forlovede og jeg slog mærket op og købte os selv matchende par til vores fødselsdage. Vi ledte efter en let, alsidig støvle, der kunne pakkes sammen, og som stadig var komfortabel, og vi er ikke blevet skuffede. Da jeg havde et problem, var kundeservicen utrolig hurtig til at svare og super hjælpsom med at løse mit problem. Fantastisk støvle, fantastisk virksomhed! - Alma

NÆSTEN PERFEKT KOMBINATION AF KOMFORT, STIL OG KAPABILITET
Disse støvler er fantastiske !!! Komfortable fra det øjeblik, jeg tager dem på, fantastisk styling og helt kapabel på stien. Jeg har kun ejet dem i en uge, så jeg kan ikke kommentere holdbarheden endnu, men de føles solidt konstrueret. Jeg havde dem med som mit eneste par fodtøj på en vin- og vandretur i ferien, og de fungerede lige godt i begge situationer. Faktisk "kørte jeg dem ind" på en 5 km lang vandretur op til 1500 lodrette meter - ikke verdens mest teknisk udfordrende vandretur, men heller ikke en afslappet spadseretur i skoven. Vi klatrede over kampestensfelter, navigerede i stenede, udtørrede vandløb og gik på is nær toppen. Jeg ville ikke have turdet tage et par traditionelle vandrestøvler med på en så lang, lodret sti for at vænne mig til dem, men disse Boulder Boot var behagelige hele vejen. De kan varmt anbefales, uanset om du slentrer gennem byen eller klatrer op ad en sti! - Rori

DEBEDSTE SKO, JEG NOGENSINDE HAR EET
Jeg købte mit første par af disse sko tidligere i år som forberedelse til min drømmerejse til Bhutan. Ud over at pakke dem medbragte jeg også mine almindelige vandrestøvler. Det var spild af plads, for da jeg først havde taget Lems på, tog jeg dem aldrig af igen. Det er de mest behagelige sko, jeg nogensinde har haft på. Der var ingen tilvænning, og selv efter at have haft dem på i timevis hver dag, fik jeg aldrig ondt i fødderne. Jeg havde dem på på vandreturen op til Tiger's Nest, som stort set kun går op ad bakke, og de var fantastiske. Jeg elsker disse sko så meget, at jeg planlægger at få et andet par i en anden farve. - Lisa

REDDEDEMINE FØDDER!
Jeg har ret god tåspredning fra årtier med yoga fra en ung alder, hvilket betyder, at mine fødder er ret, ja, fodformede. På et Brannock-apparat måler jeg mig som ekstra bred (WW eller EE). "Brede" sko er typisk ikke brede nok til mine tæer, men for brede omkring min hæl og mine ankler. Jeg havde lidt af knyster, vabler og fodsmerter, fordi mine fødder blev klemt, før jeg besluttede mig for at investere i et par af disse støvler. Jeg kunne godt lide den høje og brede tåboks, og jeg kan typisk godt lide fleksible såler, der lader mig mærke jorden. Den dag, de ankom, havde jeg gået rundt i sko, der ikke passede, og som gav skarpe smerter i min venstre fodballe. Jeg var så begejstret, da jeg fik mine Boulder-støvler, at jeg snørede dem med det samme og gik ud igen. I løbet af to timer, hvor jeg gik og sad, var smerten i min fod helt væk! Jeg har med glæde haft disse støvler på næsten hver dag siden da. Jeg ville ønske, jeg havde haft dem for mange år siden! Jeg anbefaler dem til alle med fodproblemer. Hvis du er vant til stive indlægssåler og/eller tykke sko med bløde såler, er det en god idé at bruge en fleksibel indlægssål eller to sammen med minimale "barfodssko" og skifte dem ud med dine nuværende sko, mens du vænner dig til dem. - Molly

LOVE 'EM!
Jeg har kigget på Lems sko i et stykke tid nu og besluttede mig for endelig at købe boulder-støvlen. Jeg ville ønske, at jeg havde gjort det før. Jeg var forbløffet over, hvor naturligt komfortable de er. Jeg tog dem på et par kilometer vandretur, og jeg bemærkede en stor forskel i forhold til mine andre vandrestøvler. Hvilken forskel i komfort! Jeg håber, at Lems fortsætter med at lave forskellige stilarter, fordi disse er mine nye yndlingssko. - Emily

I ADORE THESE!
Dette var min første tur i minimalistiske sko, så jeg havde ingen idé om, hvad jeg kunne forvente. Jeg ELSKER disse støvler! Jeg vælger dem frem for mine andre sko, hver gang jeg får chancen. De er så behagelige! Jeg bor i bjergene med meget vådt og regnfuldt vejr. Jeg var i tvivl om, hvorvidt de kunne holde mine fødder tørre, da jeg ville være så lavt på jorden i dem. Det har slet ikke været noget problem. Jeg er så imponeret over dem. Jeg ser frem til snart at tilføje endnu et par Lems' til min samling. :) - Shanyn

MEST KOMFORTABLE STØVLER
Mine Lems er blevet min yndlingssko! De er så behagelige og søde. Jeg har smalle fødder, men ELSKER den brede tåseng, den giver mig mulighed for at gå ordentligt. - Danielle

FANTASTISKE SKO!
Jeg elsker disse støvler endnu mere, end jeg troede var muligt. Jeg var skeptisk over for, om de ville passe til mine supersmalle fødder, men kundeservice var behjælpelig med at gøre den frygt til skamme, så jeg bestilte dem. Og jeg er så glad for, at jeg gjorde det! De er robuste, lette og SÅ KOMFORTABLE. Jeg har dem på hele tiden. Jeg går meget i byen, og det er de eneste sko, jeg har på nu. Jeg kan godt lide dem løst snøret, når jeg går ud og ind med hunden, og stramt snøret, når jeg går lange ture og har ærinder i byen. Jeg har ikke haft mulighed for at komme ud på stien med dem endnu, men jeg har fuld tillid til, at de vil være fantastiske. De er virkelig fantastiske, og helt ærligt, så er det de eneste efterårs-, vinter- og forårssko, jeg har tænkt mig at gå i. Medmindre jeg kaster mig ud i endnu et par Lems (dette var mit første par), hvilket jeg ikke har udelukket endnu! Jeg er helt solgt til dette firma på grund af disse sko. <3 - Hilary

DE PERFEKTE GO TO TRAVEL HIKING BOOTS
Fordi jeg rejser hele tiden, er jeg altid på udkig efter det perfekte udstyr, der passer i min håndbagage, og Lems-læderstøvlerne gjorde det! Et perfekt match, hvis du leder efter et par lette, robuste og varme vandrestøvler, når du er på farten... meget behagelige, ingen grund til at gå i dem. Jeg har også de sorte støvler, som jeg bedre kan lide ud fra et æstetisk synspunkt, men læderstøvlerne er varmere, så de er bedre egnet til vinterrejser. Godt gået Lems! - Sofie

SO COMFY AND VERY CUTE
Disse er utroligt lette og perfekt fleksible. Den brede tåboks gør dem superkomfortable. Læderet er blødt og smidigt. Og den sorte farve med pink-røde snørebånd er bare rigtig sød. Jeg var splittet mellem disse og Buckeye uden læder (også meget søde), men jeg er glad for, at jeg valgte de sorte - de er lidt mere kantede (på den bedst mulige måde). Jeg har allerede haft dem med på en lang vandretur, og de fungerede fantastisk. Jeg har planer om at gøre dem vandtætte og bruge dem i al slags vejr, inklusive sne. Godt gået, Lems! Du har virkelig slået den her ud af parken. - Kelly

Additional Articles

Vandrestøvler med bred tåkasse: Hvad er fordelen?

Hvis du aldrig har været på vandretur i et par vandrestøvler med bred tåboks, oplever du måske unødvendige smerter og ubehag i fødderne.

Back to News