Correct Toes er blevet testet og bevist af hundredvis af patienter til at justere tæerne og rette storetåen ud. De kan bruges i vores Lems Origins (Primal 2, Boulder Boot, Nine2Five, Mariner) på grund af vores brede tåboks og naturligt tilpassede design.

CORRECT TOES IN-SHOE TOE SPACERS
De er fantastiske. Jeg har brugt dem i de sidste to uger, og musklerne i mine fødder er allerede ved at rette sig ud. Jeg er vild med dem. - Jeanne

ELSKER DISSE KORREKTE TÆER
Disse indlæg hjælper virkelig med at få plads til mine små tæer og hjælper mig med at balancere bedre i ujævnt terræn. - David

STOR OPFINDELSE
Jeg elsker alle mine søde sko, men ikke hvad de har gjort ved mine fødder. Correct Toes hjælper mig med at komme tilbage til en naturlig tåspredning. Jeg arbejder på at genvinde styrken i mine små tæer, og Correct Toes hjælper mig med at opnå dette. Jeg bruger en 8 1/2 US til kvinder, og de mellemstore Correct Toes passer mig uden ændringer. Jeg kan bruge dem med eller uden tåsokker. - Leah

VIRKEDEFOR MIN BUNION!
Jeg prøvede dem efter at have set videoen og tjekket Correct Toes' hjemmeside. På hjemmesiden står der, at de passer perfekt til Lems sko, så jeg købte begge dele sammen. Det er som et match made in heaven. Jeg har dem på, når jeg går, og det lindrer virkelig mine smerter fra min knyst! Ingen operation alligevel! Yay Correct Toes. - Andrew

ELSKER MINE CORRECT TOES
Min mand og jeg bærer begge disse og elsker dem. Min mand har en hofte, der har været smertefuld i årevis, og når han bærer disse, gør hans hofte ikke længere ondt. De giver dig virkelig en bedre base af støtte, når du står. - Kim

KORREKTE TÅER
Indtil videre er jeg så tilfreds med komforten og den lethed, hvormed du kan bruge disse. Min højre fod er meget skæv, men jeg ser fremskridt og ved, at det vil tage noget tid. Jeg havde også en tånegl, der næsten var død, fordi den var skjult under en anden, og jeg kan allerede se en stor forbedring! - Merrie

GODT TILDEM, DER HAR BRUG FOR DET!
Jeg føler, at dette er et fantastisk produkt, hvis du helt sikkert har problemer med trange tæer. Jeg har løbet barfodet og iført sandaler i lang tid nu, så det eneste sted, jeg føler det, når jeg bruger disse, er mine små pinkies. Det er okay med mig. Jeg vil blive ved med at bruge dem, indtil jeg ikke kan mærke det, og så vil jeg nok give dem til nogen, der virkelig har brug for dem og rent faktisk vil bruge dem. Jeg har også gået i dem med et par Lems-sko, og de fungerer perfekt sammen. Det er et rigtig godt produkt, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til alle, jeg ser med "grimme" fødder. Jeg er virkelig glad for, at I sælger dem! Tak for alt, hvad I gør for at vende den kropsdemorfisme, som samfundet fremmer! - Zane

RIGTIGTÅKLAPNING MED KORREKTE TÅER
Jeg har lidt af plantar fasciitis i de sidste 3 år, og jeg føler, at jeg har prøvet ALT!!! *Undtagen operation; jeg vil ikke opereres, hvis jeg kan undgå det!

Det første par LEMS-sko, jeg fik: Primal 2's. Efter KUN at have gået med Primal 2 (i kombination med Correct Toes) i en uge, var min plantar fasciitis blevet mærkbart bedre, og det samme var min gangform og balance. Jeg havde dem på både til træning og på jobbet.

Alt i alt ELSKER jeg mine LEMS sko/støvler [i kombination med Correct Toes]. Jeg kunne ikke være mere tilfreds! Min plantar fasciitis er i bedring, og både min gangform og balance er blevet bedre. Skål for sunde, stærke fødder. - Robert

KORREKTE TÆER
Jeg er begejstret for korrekte tæer !!! Jeg er ny bruger med kun en måned på bagen, men jeg kan allerede se og mærke en forskel, så jeg ved, at jeg er på rette vej! På grund af en invaliderende arbejdsulykke, der involverede ryg/hofte/knæ på min venstre side, er min gang, gangart og balance permanent påvirket. Efter at have døjet med det i et stykke tid har mine fødder nu fået forskellige smerter, hammertæer, knyster, nedsunkne fodbuer osv. Da jeg fandt Lems og nu lever i mine korrekte tæer næsten 24 timer i døgnet, er jeg allerede begyndt at rette op på alle problemerne. Hurra for det! - Holly

ELSKER DE KORREKTE TÆER
Jeg har haft dem på, siden jeg modtog dem med posten. I starten var nogle af mine tæer ømme. Efter et par dage har jeg dem på over 8 timer om dagen. Mine fødder føles stabile, og jeg står på mine fødder i 9 timer om dagen. Mine fødder har det så meget bedre, og det samme gælder mine knæ. Jeg er så glad for, at jeg bestilte dem og skoene! Jeg får endnu et par til jul! - Shelley

STOR PRODUKT
Har brugt korrekte tæer i næsten 2 år nu og elsker produktet. De passer godt inde i mine Lems. Efter 1,75 år fik jeg en lille tåre i en af dem, så generelt vil jeg sige, at de er ret holdbare. Vigtigst er det, at jeg begynder at føle adskillelsen af mine tæer og bedre tåkontrol. - Adam

SUNDE FØDDER IGEN
Jeg læste om Lems på en vandreblog og "snublede over" Correct Toes. (Undskyld ordspillet.) De er fantastiske. Jeg bruger dem sammen med mine Primal 2s, når jeg går hver aften. Jeg kan have dem på med mine sandaler og Alegria på arbejde, men bliver nødt til at investere i mere brede sko. Jeg bruger en 6 eller 6 1/2 og har i øjeblikket en lille størrelse. Jeg har stykker af et skoindlæg i lommen ved siden af storetæerne. Jeg tror, at jeg snart går op i en medium. Jeg forsøger at forhindre udviklingen af en knyst på min højre fod, og efter tre uger tror jeg, at det er lykkedes. - Ellen

SAVED ME
Jeg har lidt af Mortons neurom i et stykke tid, og det var nået så vidt, at jeg ikke kunne gå uden stærke smerter. Ibuprofen var min ven! Men selv om jeg havde Crocs på og haltede meget, troede jeg, at mine dage med hundeluftning og vandreture var forbi. Correct Toes reddede mig. Jeg begyndte at gå med dem lidt ad gangen. Så arbejdede jeg mig op til altid at have dem på, i skoene, i mine Crocs osv. De trækker mine tæer så meget fra hinanden, at mit neurom ikke kommer i klemme. Neuromet er også faldet meget til ro, siden jeg fik dem, så jeg tager lidt Ibuprofen. Jeg går igen uden smerter, og min hund er glad. Den bedste. Opfindelse. Nogensinde. - Marsha

QUEEN
De er fantastiske. Jeg har arbejdet med min tåspredning i årevis, og det ser ud til, at de hjælper med at vende min knyst. Jeg har fundet ud af, at jeg virkelig kun har brug for dem på den ene fod. Mine tæer er så spredte på den anden fod, at de rigtige tæer ikke bliver på den. - Tracy

ØGEDE MIN FODSTABILITET
Størrelse: Jeg er lige mellem små og mellemstore størrelser. Jeg prøvede dem begge. Small var lidt svær at få på, men mulig. Medium størrelse gled af mine fødder, men jeg lavede ændringer ved hjælp af videoen, og nu bliver de på mine fødder. Medium størrelse er bedre for mig. Jeg har en knyst på den ene fod, og CT har tendens til at glide fra denne fod. 2 plastre formåede at holde dem:). Jeg er også nødt til at tage et plaster på, når jeg går udenfor, fordi en knyst gnider min hud. Tåstrømper ville også hjælpe, tror jeg. Det er kun denne knyst, der irriterer min hud, de andre 8 tæer har det fint. Og jeg bryder mig ikke om at have strømper på derhjemme, så jeg foretrækker gips. Jeg har CT på hele tiden: barfodet derhjemme og med Lems Primal2 og Boulder Boots udenfor. Jeg håber, at de kan behandle mine platfødder og knyster med tiden. Knysten bliver hverken bedre eller værre, der er ingen smerter. Indtil videre giver de mig komfort, og jeg føler, at mine fødder er stærkere og mere stabile. Jeg havde Small på i 7 måneder, og de kunne holde meget længere (der er kun en lille rift, de er kun begyndt at blive slidt). Jeg har haft Medium på i 2 måneder, og jeg ser ingen tegn på, at de går i stykker. - Katherine

NIGHT TIME WEARING
Jeg har ikke tålmodighed til at have dem på om dagen, så jeg har dem kun på, når jeg skal sove. Efter at have sovet i dem i to nætter kunne jeg se, at min balance var blevet bedre! Det var spændende. Jeg føler også, at mine fødder dekomprimerer, når jeg har dem på om natten - så det bidrager helt sikkert til, at jeg føler mig afslappet. Jeg er helt sikkert en glad kunde. - Lån

EKSTREMT TILFREDS MED MINE KORREKTE TÆER
Jeg bruger dem sammen med sokker, når jeg er hjemme eller sover, og sammen med mine fodposer. Jeg føler lettelsen i hele min krop. Elsker dem! - Tim

HAPPY WITH CORRECT TOES!
Så glad for, at jeg fik disse med mine Lems! Kan forbedre min tåspredning med eller uden sko på! - BJ

JEG BRUGER DEM HELE TIDEN
Jeg bruger mine Correct Toes så meget som muligt, ofte med et par sokker over for at holde dem på plads, når jeg ikke har sko på. Den eneste ulempe, jeg har fundet, er, at jeg synes, de er lidt for store. Jeg købte en S/M, men nu laver firmaet separate S- og M-størrelser. Jeg ville sandsynligvis gøre det bedre med den mindste størrelse. - Laura

HJALPTIL NEUROMAS
Jeg købte disse til min mor, fordi hun har klaget over sine neuromer. Som om hun træder på en opsvulmet sok. Hun siger, at de hjælper, og at følelsesløsheden er forsvundet. Hun viste dem til sin fodterapeut, og han var vild med dem. Jeg spurgte, "hvorfor kender alle ikke til det her!" - Rachel

Er du interesseret i at få fat i et par til dig selv? Køb og læs mere om Correct Toes her!

Additional Articles

Vandrestøvler med bred tåkasse: Hvad er fordelen?

Hvis du aldrig har været på vandretur i et par vandrestøvler med bred tåboks, oplever du måske unødvendige smerter og ubehag i fødderne.

Back to News