Levi, forfatteren av en Second Wind, anmelder Primal Origin.

I dag har vi den mørke hesten i denne anmeldelsesserien: en sko kalt "Primal Origins" fra et helt nytt selskap (disse skoene eksisterer ikke engang ennå, men er tilgjengelige for forhåndsbestilling nå), STEM Footwear.

Jeg hadde aldri hørt om disse skoene, og jeg hadde heller ikke hørt om selskapet STEM før. Men da jeg begynte å undersøke dem, likte jeg alt jeg kunne finne, og bestemte meg for å gi det et skudd. Min antakelse var at jeg ville anmelde en konseptsko og gi tilbakemelding om massevis av justeringer, og at de kanskje om et år eller to, etter flere revisjoner, kanskje ville være noen som lanserte en anstendig sko, hvem vet. Jeg tok feil. Helt feil.

Førsteinntrykket var ikke bra, de varikke bra, de var "oh mygosh hva er det jeg holder og hvordan fikk jeg tak i dette" slags bra. Skoene hadde en rosa sokkforing (ja, jeg sa rosa) og var omtrent en størrelse til halvannen størrelse for store, og likevel ELSKET jeg dem.

De ser fantastiske ut, som et par virkelig fine, uformelle dokkesko som du ville kjøpt hos en hvilken som helst fin forhandler. Når du tar dem opp, veier de nesten ingenting (6 oz) og føles som om de ikke har noen solid substans i det hele tatt. Her er et sammendrag av hva jeg fant og mine konklusjoner på slutten av testingen.

  • Som nevnt ser skoene bra ut - den flotteste (åpenbart meningsbaserte her) minimalistiske skoen jeg har sett.
  • Veldig lett vekt (kommer inn på en oppgitt 6 oz)
  • Snøresystemet er bredt og ikke-bindende og ender i en glidelås (som på en ryggsekk) i stedet for å binde.
  • Skoene er kule (temperaturmessig), ventilerte godt og forårsaket ikke unødig svette. Jeg fikk dem ikke våte, nå som jeg tenker på det, så jeg kan ikke uttale meg ettertrykkelig om det, men det faktum at overdelen er ventilert og det ikke er noen innersåle, forteller meg at de ville være hjemme ganske bra med vann.
  • Fleksibilitet, fleksibilitet, fleksibilitet. Fleksibiliteten var ærlig talt uten sidestykke. Selv om sålen føles solid og ikke viste noen tegn til slitasje under testingen, beveger den seg som en sokk, og det er ikke et eneste sted med soliditet å finne
  • Flott tåboks: Skoene er brede hele veien med god plass i tåboksen for tåspredning (helt avrundet frontende ingen poeng).
  • Disse skoene hadde en bakkefølelse som for meg var uten sidestykke i en sko. La oss innse det, alt det ovennevnte er flott, men bakkefølelsen er det som selger meg og de fleste minimalistisk innstilte skopatronene. Bakkefølelsen er rett og slett suveren, uten tvil den beste jeg har hatt i en sko.

Så jeg prøvde disse skoene uten å forvente noe av dem, sokkfôret var babyrosa ("lavendel" som det sto på esken), og de var en størrelse til en størrelse og ½ for store for meg, og likevel er de en "best of" i denne anmeldelsesserien allerede, uten tvil. Mine sko, er hatten, av til gutta på STEM: denne prøven som de sendte meg, ikke engang en produksjonssko ennå, er helt suveren. Godt gjort, A+


- Levi

Forfatter av "Second Wind: Løpecoachen du aldri har hatt, men alltid har trengt"
http://secondwindbook.blogspot.com/

http://seizeabundantlife.blogspot.com

Additional Articles

Vandrestøvler med bred tåboks: Hva er fordelen?

Hvis du aldri har vært på tur i et par vandresko med bred tåboks, kan det hende at du opplever unødvendig smerte og ubehag i føttene.

Back to News