JEG SER MEG RUNDT OG LURER PÅ HVOR MANGE MENNESKER SOM KUNNE HA GODT AV DISSE SKOENE
Jeg holdt døren for en mann på bensinstasjonen i morges, og da jeg så at han fikk vondt i føttene, lurte jeg på om han hadde vondt i dem. Det er et nytt perspektiv jeg har fått på ting, delvis takket være mine Lems. Jeg hadde slitt med plantar fasciitt og generelle smerter i føttene i ca. 1 1/2 år, og jeg leste nylig "Born to Run", og fikk et "lightbulb-øyeblikk" da jeg nesten kunne kjenne på føttene mine hva som var galt. Etter litt research på internett bestemte jeg meg for å kjøpe et sett med korrekte tær, og Lems Boulder Boots. Jeg begynte umiddelbart å føle en forandring i føttene. Jeg kunne ha på meg disse støvlene og gå rundt uten at den dempende smerten kom. Det hadde blitt veldig ille. Men nå kunne jeg umiddelbart kjenne at den forsvant. Jeg hadde andre plager da føttene begynte å bruke muskler som ikke ble brukt så mye, og de riktige tærne tvang føttene mine inn i nye posisjoner, men det føltes som en "god smerte", som om jeg var på vei i riktig retning. Jeg har bare hatt Lems i en uke nå, men jeg har brukt dem nesten hele tiden, og de korrekte tærne noen timer annenhver dag, og fremgangen har vært stor! Jeg har allerede bestilt mitt andre par Lems! Skoen er komfortabel, ser ut til å være laget godt og jeg er helt hekta. Super lett også. Hvis du har fotproblemer, kan dette være løsningen din. Prøv dem og sjekk ut korrekte tær også. p.s. Jeg får ikke betalt for å annonsere, selv om det sannsynligvis høres ut som det, jeg liker bare veldig godt disse skoene! - Del

BESTE STØVLER JEG NOEN GANG HAR BRUKT
Jeg fikk dette paret støvler i gave, og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Hver gang jeg bruker dem, spør noen hvor jeg fikk dem. Men ikke bare ser de bra ut, de er ekstremt komfortable. Anbefales på det sterkeste !!! - Joe

IKKE HVORFOR JEG VENTET SÅ LENGE MED Å KJØPE
Fremragende produkt, bruk dem hver dag, og de føles som tøfler! - Mike

INGEN INNBRUDDSPERIODE NØDVENDIG. SUPER KOMFORT.
Umiddelbar komfort rett ut av esken! Super stilig design med fin bred skoboks for mine brede flate føtter. Jeg bruker vanligvis en 9,5 M, men bestemte meg for å bestille en størrelse opp i disse støvlene (10-10,5 Lems-størrelse), og de passer perfekt. Jeg vil bestille et par av boulderstøvelen i Russet-farge sammen med mine nylig mottatte bad * ss-utseende Raven / svarte støvler. Takk Lems! - FlatfootZ

BOULDER BOOT
Fantastisk støvel. Jeg bruker mine som jobber i slakterbutikken min og hverdagsbruk. De holder godt opp til riggerne i arbeidet mitt. Jeg elsker utseendet også. Hjelp meg med å holde føttene naturlige og komfortable, da jeg tilbringer opptil 12 timer på føttene om dagen. - Justin

LEMS BOULDER BOOTS
Disse støvlene er fantastiske. Tilpasningen var perfekt, og så langt en måned i har jeg gått på camping og mange strenge turer med dem, og de har holdt seg veldig bra. Jeg er veldig fornøyd og imponert over produktet. - Palmet

WONDERFUL TRAVEL BOOT
Jeg reiste gjennom byene og landsbygda i Frankrike og Sveits uten absolutt ingen problemer! Føttene mine føltes fjærende og lette etter omtrent 40+ miles med fotturer og gåing! Jeg anbefaler på det sterkeste for enhver tur i alle slags terreng! - Steve

MEN'S BOULDER BOOT LEATHER
Som fottrener på en klinikk i Ottawa, Canada, er vi alltid på utkikk etter funksjonelt fottøy å anbefale som ikke ser ut som bestemor-/grampasko! Dette er mitt andre par Boulder-støvler, og jeg er nå superfornøyd med den romslige tåboksen. Anbefales på det sterkeste, og vi sender mange av våre pasienter til Lems nettsted!!! - Ryan

JEGHATER SKO ... ELSKER LEMS
Jeg lette etter en støvel som var minimal i passform og vekt, men god i mote og beskyttelse. Lem Boulder-støvelen gjør alt dette og mer til. Anbefales på det sterkeste. - GW

DE KOMFIESTE SKOENE JEG NOEN GANG HAR EID
Jeg elsket boulder-støvelen i skinn russet så mye at jeg kjøpte et annet par (buckeye) så snart jeg prøvde dem på. De passer perfekt til alt fra jobb til fest og eventyr, og jeg får alltid kommentarer på hvor flotte (og komfortable) de er. Jeg gleder meg til å ta dem med meg på reise, og gi dem en skikkelig felttest gjennom 6 uker med eventyr. Takk for at dere har laget en sko jeg aldri vil ta av meg. - Phillip

GREAT BOOT
Jeg har nå brukt disse støvlene i en måned. Jeg er veldig fornøyd med dem - jeg hadde dem på hver dag på en ukes tur til New York City hvor jeg gikk ca 7 miles om dagen. Jeg har det svarte skinnet og synes de ser ganske bra ut. Jeg har hatt plantar fasciitt og funnet ut at en nulldråpesko er den beste skoen for mye turgåing, så jeg var så glad for å finne Lems. Jeg synes det er veldig interessant at selv om det ikke er mye demping, føles føttene mine så komfortable. - Robin

STOR BOOT, FANTASTISK SERVICE
Jeg elsker Lems. Jeg så en fremmed som laget disse stilige støvlene mens jeg var på ferie i California, og jeg ble forelsket. Min forlovede og jeg slo opp merket og kjøpte oss matchende par til bursdagene våre. Vi var på utkikk etter en lett, allsidig støvel som kunne pakkes sammen og som samtidig var komfortabel, og vi har ikke blitt skuffet. Da jeg hadde et problem, var kundeservice utrolig rask til å svare og super hjelpsom med å løse problemet mitt. Flott støvel, flott selskap! - Alma

NESTEN PERFEKT KOMBINASJON AV KOMFORT, STIL OG KAPABILITET
Disse støvlene er flotte !!! Komfortabel fra det øyeblikket jeg tok dem på, flott styling og helt kapabel på stien. Jeg har bare eid dem i en uke, så jeg kan ikke kommentere holdbarheten ennå, men de føles solid konstruert. Jeg hadde med meg disse som eneste par sko på en vin- og fottur i ferien, og de fungerte like bra i begge settinger. Faktisk "gikk jeg dem til på en 8 km lang fottur opp 1500 høydemeter - ikke verdens mest teknisk utfordrende fottur, men heller ikke en avslappet spasertur i skogen. Vi klatret over steinblokker, navigerte i steinete, uttørkede bekkeleier og gikk på is nær toppen. Jeg ville ikke ha våget å ta med meg et par tradisjonelle tursko på en så lang, vertikal sti for å gå dem til, men disse Boulder Boot var komfortable hele veien. Anbefales på det sterkeste, enten du rusler gjennom byen eller klatrer opp en sti! - Rori

DEBESTE SKOENE JEG NOEN GANG HAR EID
Jeg kjøpte mitt første par av disse tidligere i år som forberedelse til min drømmetur til Bhutan. I tillegg til å pakke disse, tok jeg også med meg de vanlige turskoene mine. For en sløsing med plass det var, for når jeg først hadde tatt på meg Lems, tok jeg dem aldri av meg igjen. Dette er de mest komfortable skoene jeg noensinne har brukt. Det var ingen tilvenning, og selv etter å ha gått med dem i timevis hver dag, fikk jeg aldri vondt i føttene. Jeg hadde på meg disse på turen opp til Tiger's Nest, som stort sett er oppoverbakke, og de var fantastiske. Jeg elsker disse skoene så mye at jeg planlegger å få et par til i en annen farge. - Lisa

REDDETFØTTENE MINE!
Jeg har ganske god tåspredning fra flere tiår med yoga fra ung alder, noe som betyr at føttene mine er ganske, vel, fotformede. På en Brannock-måler måler jeg meg som ekstra bred (WW eller EE). "Brede" sko er vanligvis ikke brede nok for tærne mine, men for brede rundt hælen og anklene. Jeg hadde hatt knuter, blemmer og smerter i føttene fordi de ble klemt sammen før jeg bestemte meg for å investere i et par av disse støvlene. Jeg likte den høye og brede tåboksen, og jeg liker vanligvis fleksible såler som lar meg kjenne underlaget. Den dagen de kom, hadde jeg gått rundt i sko som ikke passet så godt, og som ga meg sterke smerter i venstre fotballe. Jeg ble så begeistret da jeg fikk Boulder-støvlene at jeg snørte dem på med en gang og gikk ut igjen. I løpet av to timer med å gå og sitte var smertene i foten helt borte! Jeg har med glede brukt disse støvlene nesten hver dag siden da. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt disse for mange år siden! Jeg anbefaler dem til alle med fotproblemer. Hvis du er vant til stive innleggssåler og/eller tykke sko med klumpete såle, er det lurt å bruke en fleksibel innleggssåle eller to sammen med minimale "barfotsko" og veksle mellom dem og de skoene du bruker nå, mens du tilpasser deg. - Molly

ELSKER DEM!
Jeg har sett på Lems sko en stund nå og bestemte meg for å endelig kjøpe boulderstøvelen. Jeg skulle ønske jeg hadde gjort det tidligere. Jeg ble overrasket over hvor naturlig komfortable de er. Jeg tok dem med på et par mils fottur, og jeg la merke til en stor forskjell i forhold til de andre turskoene mine. For en forskjell i komfort! Jeg håper at Lems fortsetter å lage forskjellige stiler fordi dette er mine nye favorittsko. - Emily

JEG ELSKERDISSE!
Dette var min første streiftog i minimalistiske sko, så jeg hadde ingen anelse om hva jeg kunne forvente. Jeg ELSKER disse støvlene! Jeg velger dem fremfor de andre skoene mine hver gang jeg får sjansen. Så komfortable! Jeg bor på fjellet med mye vått, regnvær. Jeg hadde mine tvil om at de kunne holde føttene tørre siden jeg ville være så lav til bakken i dem. Det har ikke vært noe problem i det hele tatt. Så imponert over dem. Ser frem til å legge til et annet par Lems 'til samlingen min snart. :) - Shanyn

MEST KOMFORTABLE STØVLER
Lemsene mine har blitt favorittskoen min! De er så komfortable og søte. Jeg har smale føtter, men ELSKER den brede tåsengen, den gjør at jeg kan gå ordentlig. - Danielle

FANTASTISKE SKO!
Jeg elsker disse støvlene enda mer enn jeg trodde var mulig. Jeg var skeptisk til at de ville passe mine supersmale føtter, men kundeservice var behjelpelig med å legge frykten til hvile, så jeg bestilte dem. Og jeg er så glad jeg gjorde det! De er solide, lette og SÅ KOMFORTABLE. Jeg bruker dem hele tiden. Jeg går mye i byen, og det er de eneste skoene jeg bruker nå. Jeg liker dem løst snørt for å ta hunden inn og ut og snøres stramt for lange turer for å løpe ærend rundt i byen. Jeg har ikke hatt sjansen til å gå ut på stien med dem ennå, men jeg er sikker på at de kommer til å fungere bra. De er virkelig fantastiske, og ærlig talt er de de eneste høst/vinter/vår-skoene jeg planlegger å bruke. Jeg antar at det er med mindre jeg splurge på et annet par Lems (dette var mitt første par) som jeg ikke har utelukket ennå! Jeg er helt solgt på dette selskapet på grunn av disse skoene. <3 - Hilary

DE PERFEKTE GO TO TRAVEL HIKING BOOTS
Fordi jeg reiser hele tiden, leter jeg alltid etter det perfekte utstyret som passer i håndbagasjen min, og Lems skinnstøvler gjorde det! En perfekt match hvis du leter etter et par lette, solide par varme turstøvler på farten... veldig behagelig, du trenger ikke å gå i dem. Jeg har også de svarte støvlene, som jeg liker mer fra et estetisk synspunkt, men skinnstøvlene er varmere, så bedre egnet for vinterreiser. Godt gjort Lems! - Sofie

SÅ KOMFORTABLE OG VELDIG SØTE
Disse er utrolig lette og perfekt fleksible. Den brede tåboksen gjør dem superkomfortable. Skinnet er mykt og smidig. Og den svarte fargen med rosa-røde lisser er bare veldig søt. Jeg var splittet mellom disse og Buckeye uten skinn (også veldig søte), men jeg er glad jeg gikk for de svarte - de er litt mer edgy (på best mulig måte). Jeg har allerede tatt dem med på en lang fottur, og de fungerte fantastisk. Jeg planlegger å impregnere dem og bruke dem i all slags vær, inkludert snø. Godt gjort, Lems! Du har virkelig slått denne ut av parken. - Kelly

Additional Articles

Skoenes historie

Etter hvert som tiden har utviklet seg, har selvfølgelig også skodesignet gjort det. Til å begynne med ble det vanlig med sportssko, drevet av komfort og ytelse. Men etter hvert som skoene ble moteriktige, ble de mer upraktiske og mer opptatt av utseende enn komfort.

La oss ta en dypere titt på skoenes historie og forstå hvordan utformingen av dagens sko har skapt en rekke fotproblemer, blant annet knuter, hammertærhammertær og mer.

Back to News