"Jeg heter Chris Mello, og da jeg fant ut at du var stavspringer, måtte jeg bare skrive til deg. Jeg elsker det du gjør med Stem Footwear. Jeg var stavspringer på high school i to sesonger og i halvannet år på college. Som deg led jeg av en rekke skader; hælbursitt, plantar fasciitt, bakre tibias senebetennelse, patella senebetennelse, og det verste av alt for meg: compartment syndrom. Jeg oppsøkte en rekke ortopeder og andre leger, og ingen av dem hadde noen svar (noen antydet at det var i hodet mitt!). Det sier seg selv at jeg var veldig frustrert. På college sluttet jeg til slutt helt med friidrett fordi jeg begynte å hate løping fordi det var så smertefullt. Etter det begynte jeg å gå mye mer på tur, og fant ut at jeg kunne løpe på stiene uten smerter. Uten at jeg visste det, var det fordi jeg forkortet steget og begynte å lande mer mot midtfoten. I år har jeg begynt å løpe helt barbeint, og det har vært fantastisk så langt. Jeg ville gjøre for mye for tidlig, så jeg har måttet trappe litt ned. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke innså dette tidligere, men da jeg var yngre og gjennom videregående var jeg alltid like rask som de raskeste barna når jeg var barbeint, men når jeg fikk på meg et par joggesko, gikk det tregere."

Mvh,
Chris

Additional Articles

Vandrestøvler med bred tåboks: Hva er fordelen?

Hvis du aldri har vært på tur i et par vandresko med bred tåboks, kan det hende at du opplever unødvendig smerte og ubehag i føttene.

Back to News