Correct Toes har blitt testet og bevist av hundrevis av pasienter for å justere tærne og rette ut stortåen. De kan brukes i våre Lems Origins (Primal 2, Boulder Boot, Nine2Five, Mariner) på grunn av den brede tåboksen og den naturlige passformen.

CORRECT TOES IN-SHOE TOE SPACERS
Disse er fantastiske. Jeg har brukt dem de siste to ukene, og musklene i føttene mine er allerede i ferd med å rette seg opp. Jeg elsker disse. - Jeanne

ELSKER DISSE RIKTIGE TÆRNE
Disse innleggene hjelper meg virkelig med å plassere de små tærne mine ut og hjelper meg med å balansere bedre i ujevnt terreng. - David

FLOTT OPPFINNELSE
Jeg elsker alle de søte skoene mine, men ikke hva de har gjort med føttene mine. Correct Toes hjelper meg med å komme tilbake til en naturlig tåspredning. Jeg jobber med å gjenvinne styrken i lilletærne mine, og Correct Toes hjelper meg med å oppnå dette. Jeg bruker en damestørrelse 8 1/2 US, og de mellomstore Correct Toes passer meg uten modifikasjoner. Jeg kan bruke dem med eller uten tåsokker. - Leah

FUNGERTE FOR MIN BUNION!
Jeg prøvde disse etter å ha sett videoen og sjekket ut nettstedet Correct Toes. Nettstedet sier at de passer perfekt i Lems Shoes, så jeg kjøpte begge sammen. Det er som en match laget i himmelen. Jeg bruker dem når jeg går, og det lindrer virkelig smertene mine fra bunion! Ingen operasjon tross alt! Yay Correct Toes. - Andrew

ELSKER MINE CORRECT TOES
Min mann og jeg bruker begge disse og elsker dem. Mannen min har en hofte som har vært smertefull i årevis, og når han bruker disse, gjør det ikke lenger vondt i hoften. De gir deg virkelig en bedre base av støtte når du står. - Kim

KORREKTE TÅER
Så langt er jeg så fornøyd med komforten og hvor enkelt du kan bruke disse. Høyrefoten min er veldig skjev, men jeg ser fremgang og vet at det vil ta litt tid. Jeg hadde også en tånegl som nesten var død fordi den var skjult under en annen, og jeg ser allerede en enorm forbedring! - Merrie

GREAT FOR DE SOM TRENGER DET!
Jeg føler at dette er et fantastisk produkt hvis du helt sikkert har problemer med trange tær. Jeg har løpt barbeint og brukt sandaler i lang tid nå, så det eneste stedet jeg føler det når jeg bruker disse er mine små pinkies. Det er greit med meg. Jeg vil fortsette å bruke dem til jeg ikke føler det, og deretter sannsynligvis gi dem til noen som virkelig trenger dem og faktisk vil bruke dem. Jeg har også gått i dem med et par Lems-sko, og de fungerer perfekt sammen. Dette er et veldig bra produkt, og jeg vil definitivt anbefale dem til alle jeg ser med "stygge" føtter. Virkelig glad for at dere selger disse! Takk for alt dere gjør for å snu kroppsde-morfismen som samfunnet fremmer! - Zane

RIKTIG TÅPLASSERING MED KORREKTE TÆR
Jeg har lidd av Plantar Fasciitis de siste 3 årene, og jeg føler at jeg har prøvd ALT!!! *Unntatt operasjon; jeg vil ikke opereres hvis jeg kan unngå det!!!...

Det første paret LEMS-sko jeg fikk: Primal 2's. Etter KUN å ha brukt Primal 2 (i kombinasjon med Correct Toes) i en uke, hadde Plantar Fasciitis blitt merkbart bedre, og det samme hadde gangformen og balansen min. Jeg brukte dem både på trening og på jobb.

Alt i alt ELSKER jeg LEMS-skoene [i kombinasjon med Correct Toes]. Jeg kunne ikke vært lykkeligere!!! Plantar fasciitis er på bedringens vei, og både gangformen og balansen har blitt bedre. Skål for sunne, sterke føtter. - Robert

CORRECT TOES
Jeg er begeistret for correct toes !!! Jeg er en ny bruker med bare en måned på beltet, men jeg ser og føler allerede en forskjell, så jeg vet at jeg er på rett vei! På grunn av en invalidiserende arbeidsulykke som involverte rygg/hofte/knær på venstre side, er min gange, gangart og balanse permanent påvirket. Etter å ha slitt med dette en god stund, har føttene mine nå begynt å få ulike smerter, hammertær, knuter, fallende fotbuer osv. Å finne Lems og nå leve i mine riktige tær nesten 24 timer i døgnet har allerede begynt å rette opp alle problemene. Hurra for det! - Holly

ELSKER CORRECT TOES
Jeg har brukt disse siden jeg mottok dem i posten. Til å begynne med var noen av tærne mine ømme. Etter noen dager bruker jeg dem over 8 timer om dagen. Føttene mine føles stabile, og jeg står på føttene i 9 timer om dagen. Føttene mine føles så mye bedre, så vel som knærne mine. Jeg er så glad jeg bestilte disse, og skoene! Jeg får et nytt par til jul! - Shelley

FLOTT PRODUKT
Har brukt korrekte tær i nesten 2 år nå og elsker produktet. De passer godt inne i Lems. Etter 1.75 år fikk jeg en liten tåre i en av dem, så generelt vil jeg si at de er ganske holdbare. Viktigst av alt, jeg begynner å føle separasjonen av tærne og bedre tåkontroll. - Adam

SUNNEFØTTER IGJEN
Jeg leste om Lems på en turblogg og "snublet over" Correct Toes. (Beklager ordspillet.) De er fantastiske. Jeg bruker dem med Primal 2s når jeg går hver kveld. Jeg kan bruke dem med sandalene mine og Alegria til jobb, men må investere i mer brede sko. Jeg bruker en 6 eller 6 1/2 og bruker for øyeblikket en liten størrelse. Jeg har biter av en skoinnsats i lommen ved siden av stortærne. Jeg tror jeg kan gå opp til en medium snart. Jeg prøver å forhindre utviklingen av en bunion på høyre fot, og etter tre uker tror jeg at jeg kan lykkes. - Ellen

REDDETMEG
Jeg har lidd av Mortons nevrom en stund, og det hadde nådd det punktet at jeg ikke kunne gå uten sterke smerter. Ibuprofen var min venn! Men selv om jeg hadde på meg Crocs og haltet mye, trodde jeg at mine dager med å gå tur med hunden min og gå turer var over. Correct Toes reddet meg. Jeg begynte å bruke dem litt av gangen. Så jobbet jeg meg opp til å alltid ha dem på, i sko, Crocs osv. De trekker tærne mine fra hverandre nok til at nevromet mitt ikke kommer i klem. Nevromet har også roet seg mye siden jeg fikk dem, og så tar jeg lite Ibuprofen. Tilbake til å gå uten smerter, og hunden min er glad. Den beste. Oppfinnelse. Noen gang. - Marsha

QUEEN
Disse er flotte. Jeg har jobbet med tåspredningen min i årevis, og disse ser ut til å hjelpe til med å reversere bunionen min. Jeg har funnet ut at jeg egentlig bare trenger dem på den ene foten. Tærne mine er så spredt på den andre foten at de riktige tærne ikke holder seg på den. - Tracy

ØKT MIN FOTSTABILITET
Størrelse: Jeg er akkurat mellom små og mellomstore størrelser. Jeg prøvde dem begge. Liten var litt vanskelig å ta på seg, men mulig. Medium størrelse gled fra føttene mine, men jeg gjorde endringer ved hjelp av videoen, og nå holder de seg på føttene mine. Medium størrelse er bedre for meg. Jeg har en bunion på den ene foten, og CT har en tendens til å skli fra denne foten. 2 plaster klarte å holde dem:). Jeg må også ta på meg et gips når jeg går utenfor fordi en bunion gnager huden min. Tå sokker ville også hjelpe, tror jeg. Det er bare denne knoken som gnager på huden, de andre 8 tærne er fine. Og jeg liker ikke å gå med sokker hjemme, så jeg foretrekker gips. Jeg bruker CT hele tiden: barbeint hjemme, og med Lems Primal2 og Boulder Boots ute. Jeg håper de kan behandle plattfoten og knokkelen min med tiden. Leddfoten blir verken bedre eller verre, det er ingen smerte. Foreløpig gir de meg komfort, og jeg føler at føttene mine er sterkere og mer stabile. Jeg hadde på meg Small-størrelse i 7 måneder, og de kunne tjene mye lenger (det er bare en liten rift, de begynte bare å slites ut). Jeg har brukt Medium størrelse i 2 måneder, og jeg ser ingen tegn til brudd. - Katherine

NATTTID BRUK
Jeg har ikke tålmodighet til å bruke dem om dagen, så jeg bruker dem bare til å sove. Etter to netter med dem på, så jeg at balansen min ble bedre! Det var spennende. Jeg føler også at føttene mine dekomprimerer når jeg bruker dem om natten - så helt bidrar til å føle meg avslappet. Jeg er helt sikkert en fornøyd kunde. - Lån

EKSTREMT FORNØYD MED MINE CORRECT TOES
Jeg bruker disse med sokker når jeg er hjemme eller sover og med mine crocks. Jeg føler lettelsen i hele kroppen min. Elsker dem! - Tim

HAPPY WITH CORRECT TOES!
Så glad jeg fikk disse med mine Lems! Kan forbedre tåspredningen min med eller uten sko på! - BJ

JEG BRUKER DEM HELE TIDEN
Jeg bruker mine Correct Toes så mye jeg kan, ofte med et par sokker over for å holde dem på plass når jeg ikke har sko på. Den eneste ulempen jeg har funnet er at jeg synes de er litt for store. Jeg kjøpte en S/M, men nå lager selskapet separate S- og M-størrelser. Jeg ville sannsynligvis gjort det bedre med den minste størrelsen. - Laura

HJELP FOR NEUROMAS
Jeg kjøpte disse til moren min fordi hun har klaget overnevromene sine. Som om hun tråkker på en oppstoppet sokk. Hun sier at de hjelper og at nummenheten har forsvunnet. Hun viste dem til fotterapeuten sin, og han elsket dem. Jeg spurte: "Hvorfor vet ikke alle om dette?" - Rachel

Er du interessert i å skaffe deg et par selv? Kjøp og lær mer om Correct Toes her!

Additional Articles

Skoenes historie

Etter hvert som tiden har utviklet seg, har selvfølgelig også skodesignet gjort det. Til å begynne med ble det vanlig med sportssko, drevet av komfort og ytelse. Men etter hvert som skoene ble moteriktige, ble de mer upraktiske og mer opptatt av utseende enn komfort.

La oss ta en dypere titt på skoenes historie og forstå hvordan utformingen av dagens sko har skapt en rekke fotproblemer, blant annet knuter, hammertærhammertær og mer.

Back to News