J. Washburn, fra Best Leather, har anmeldt Lems' Nine2Five. Han bestemte seg for å prøve skoene de siste syv ukene før han skrev sin anmeldelse. Se hva han har å si!

J. Washburn, fra Best Leather, bestemte seg for å prøve Nine2Five. Etter å ha lest Born to Run, bestemte han seg for å se hva hele det minimalistiske skomarkedet dreide seg om.

"Selvfølgelig styrket skoene de atrofierte musklene og forandret gangen min en smule. Men jeg er ikke her for å omvende deg. Denne anmeldelsen er mest for deg som allerede er på utkikk etter en zero-drop-sko (sko uten hæl) i lær. Hvis det er deg, kan du virkelig glede deg, for Lems Nine2FiveCoffee&Cream er min favoritt", sier Washburn.

Før jeg skrev anmeldelsen, var jeg i korrespondanse med J, og han informerte meg om at han ikke ville legge ut anmeldelsen før om noen uker. Begrunnelsen var at han ville sikre at leserne fikk en ærlig, sannferdig og upartisk anmeldelse - noe jeg syntes var ganske kult.

I sin omfattende anmeldelse beskrev han de ulike terrengene han testet skoene på, og hva man bør huske på når man begynner å bruke minimalistiske sko, som Nine2Five.

"Sålene er tynne. Veldig tynne. Jeg tok ut innleggssålene i mine for å få mer bredde til de brede føttene mine, og det gjorde sålene enda tynnere. Så tynne at når jeg ruslet gjennom nabolaget, gikk jeg gjerne inn i hagen til folk. Hvis du planlegger å gå mye på betong, er nok ikke dette skoene du er ute etter."

Han passet også på å trekke frem skoenes generelle funksjonalitet og vekt. J beskrev hvordan du kan bruke Nine2Fives hele tiden uten å få lyst til å rive dem av, og hvordan du kan legge opp føttene ved dagens slutt. Han viser også hvor fleksible de er, og nevner at det er enkelt å reise med sko som disse.

"Disse skoene er også ekstremt lette - bokstavelig talt lettere enn flip-flopsene mine. Denne luftigheten gjør dem spesielt komfortable. Jeg tar dem ikke av meg hver gang jeg får sjansen, slik jeg gjør med andre sko."

Vil du høre den endelige konklusjonen om hva J syntes om Nine2Fives? Sjekk gjerne ut hele anmeldelsen HER, hos Best Leather.

Additional Articles

Vandrestøvler med bred tåboks: Hva er fordelen?

Hvis du aldri har vært på tur i et par vandresko med bred tåboks, kan det hende at du opplever unødvendig smerte og ubehag i føttene.

Back to News