Nyligen fick vi e-postmeddelandet nedan från Ben och blev glada när vi läste om hans tillfredsställelse...

Jag ville bara höra av mig till er och dela med mig av min erfarenhet av mina nya boulderkängor. Min fru, 18 månader gamla son, svåger och jag vandrade Mt. Monadnock i lördags. Jag hade barnet i en ryggsäcksbärare och gjorde hela grejen i mina boulderstövlar. Det tog lite tid att vänja sig vid att inte ha en solid plattform under fötterna när jag vandrade, men det kändes riktigt bra. Jag kunde verkligen känna den förbättrade balansen, även med 30+ kilo på ryggen. Jag är ganska ny på hela minimalistiska skor men de fungerade bra och mina fötter och kropp var glada.

Jag har aldrig haft några särskilda fotproblem, men jag har alltid haft korta och breda fötter och har aldrig hittat skor som verkligen passar ordentligt. Jag blev förvånad när jag upptäckte hela världen av minimalistiska skor. Boulder Boots är perfekta eftersom jag alltid har älskat stövlar, och nu kan jag fortsätta att bära dem men vara närmare marken och mer i kontakt med min kropps naturliga funktion. Jag ser fram emot många fler äventyr i de här stövlarna!

Fortsätt att skicka oss din feedback så fortsätter vi att läsa, dela och förbättra våra stilar!

Additional Articles

Vandringskängor med bred tåbox: Vad är fördelen?

Om du aldrig har vandrat i ett par vandringskängor med bred tåbox kan det hända att du upplever onödig smärta och obehag i fötterna.

Back to News