J. Washburn, från Best Leather, har recenserat Lems Nine2Five. Han bestämde sig för att prova skorna under de senaste sju veckorna innan han skrev sin recension. Se vad han har att säga!

J. Washburn, från Best Leather, bestämde sig för att prova Nine2Five. Efter att ha läst Born to Run, bestämde han sig för att se vad hela marknaden för minimalistiska skor handlade om.

"Naturligtvis stärkte skorna de förtvinade musklerna och förändrade mitt löpsteg en aning. Men jag är inte här för att omvända dig. Den här recensionen är mestadels för personer som redan letar efter en zero-drop-sko i läder (skor utan klackar). Om det är du så kommer du att bli riktigt glad, för Lems Nine2FiveCoffee&Cream är min favorit", säger Washburn.

Innan jag skrev hans recension var jag i korrespondens med J och han informerade mig om att han inte skulle publicera recensionen på ganska många veckor. Hans resonemang var att han ville säkerställa en ärlig, sanningsenlig och opartisk recension för läsarna - vilket jag tyckte var ganska coolt.

I sin omfattande recension beskrev han de olika terränger som han testade skorna på, och även vad man ska tänka på när man börjar använda minimalistiska skor, som Nine2Five.

"Sulorna är tunna. Riktigt tunna. Jag tog ut innersulorna ur mina för att få mer bredd för mina breda fötter, och det gjorde sulorna ännu tunnare. Så tunna att jag när jag promenerade genom grannskapet drogs till att gå i folks trädgårdar. Om du planerar att gå mycket på betong är det nog inte de här skorna du letar efter."

Han passade också på att ta upp skornas övergripande funktionalitet och vikt. J beskrev hur du kan bära Nine2Fives kontinuerligt utan att vilja slita av dig dem och lägga upp fötterna vid dagens slut. Han visar också hur flexibla de är och nämner hur lätt det är att resa med skor som dessa.

"De här skorna är också extremt lätta - bokstavligen mer lätta än mina flip flops. Denna luftighet gör dem särskilt bekväma. Jag glider inte av mig dem så fort jag får chansen, som jag gör med andra skor."

Vill du höra den slutliga slutsatsen om vad J tyckte om Nine2Fives? Kolla gärna in hela recensionen HÄR, på Best Leather.

Additional Articles

Skornas historia

I takt med att tiden har gått har naturligtvis även skodesignen utvecklats. Till en början var det vanligt med träningsskor, där komfort och prestanda stod i centrum. Men i takt med att skorna blev moderna blev de mer opraktiska, och det var utseendet som var viktigare än komforten.

Låt oss ta en djupare titt på skodonens historia och förstå hur designen av dagens skor har skapat en mängd fotproblem, bland annat knölar, hammartåroch mer.

Back to News